Тази седмица Yettel предлага на всички свои бъдещи и настоящи

...
Тази седмица Yettel предлага на всички свои бъдещи и настоящи
Коментари Харесай

Yettel предлага промо оферта на Samsung Galaxy A53 5G с безжичните слушалки Galaxy Buds Live -

Тази седмица Yettel предлага на всички свои бъдещи и сегашни клиенти следващата атрактивна оферта – функционалния смарт телефон Samsung Galaxy A53 5G дружно с безжичните слушалките Galaxy Buds Live на цената на смарт телефона. От 22 до 30 юни тя е 549.99 лева при заплащане в брой или по 27.99 лева лизингови вноски на месец, при подписване на контракт за две години с проект Тотал Макс 39.99.

Новата серия Galaxy A е създадена за да бъде съвременна, функционална и устойчива. Тънката рамка на панела на Galaxy А53 5G основава чувството за великолепие и жанр. Благодарение на новия Ambient Edge дизайн, камерата прелива в корпуса на телефона.

Задвижван от осемядрен процесор Exynos 1280, основан при 5nm технология, смарт телефонът е извънредно бърз за своя клас. За това спомага и огромното количество RAM памет, която е 6 GB. Вградената памет пък е 128 GB, само че може да бъде разширена с карта до 1 TB.

Четворната камера на Galaxy A53 5G разполага с 64MP съществена камера с OIS и VDIS технология, с помощта на която фотосите са прецизни всякога. Работата ѝ се добавя от ултра необятен датчик 12 МР, датчик за дълбочина 5 МР и камера за макро фотоси 5 МР. Galaxy A53 5G има 32MP предна камера с висока разграничителна дарба, която обезпечава страхотни селфита и ясна картина при видео диалози.

Отличителна линия на Galaxy А53 5G е неговият 6.5 " FHD+ Super AMOLED екран, който предлага 120Hz периодичност на освежаване за извънредно гладко скролване. Смартфонът има 5000 mAh батерия с опция за 25W бързо зареждане, а измежду една от другите значими негови характерности е водоустойчивостта до 1 м в сладка вода за 30 мин., позволяваща IP67 узаконяването му.

От своя страна допълнението към смарт телефона – Galaxy Buds Live, са качествени шумозаглушаващи слушалки с бездънен и богат тон, и мощно увеличаване на баса. Компактните слушалки разполагат с цели 3 вградени микрофона, гарантиращи качествените диалози, както и първото интензивно шумопотискане на Galaxy Buds и до 21 часа живот на батерията в композиция със специфичния калъф за зареждане.

При покупка на телефона онлайн, слушалките автоматизирано се прибавят към количката, тъй че потребителите имат опция да комбинират смарт телефона и слушалките с други промо кодове за отстъпка. Към предлагането е включен и безвъзмезден 2-месечен достъп до YouTube Premium, за консуматори, които досега не са употребили експериментален интервал на услугите в платформата, с което могат да се любуват на наличие без реклами или да смъкват и слушат музика офлайн или на заден декор.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР