Тази седмица всички клиенти на Lidl ще имат уникалната възможност

...
Тази седмица всички клиенти на Lidl ще имат уникалната възможност
Коментари Харесай

Вълнуващо кулинарно пътешествие с Lidl тази седмица

Тази седмица всички клиенти на Lidl ще имат неповторимата опция за вълнуващо кулинарно странствуване, като се потопят в екзотични усети от няколко европейски дестинации. Това е допустимо с помощта на тематичните седмици, които веригата обичайно провежда, като по този начин дава опция на потребителите да опитат нови и непознати усети, типични за други страни.

Клиентите ще могат да се „ разходят “ до известни със своите кулинарни изкушения европейски дестинации. Една от спирките ги води в пленяващия Прованс и неговата средиземноморска кухня, от която ще могат да опитат разнородни оферти като маслиново масло с лавандула, ароматния френски десерт клафути с вишни или да подготвят бърза и вкусна вечеря с готовите ястия в провансалски жанр. Кулинарни музи от Англия и Ирландия също ще зарадват посетителите на Lidl. Сред тях те ще открият забавни хрумвания за своето меню като снаксбокс – композиция от панирани рибни пръчици, Халапеньо снакс и пръчици моцарела. Те добре се комбинират с ирландската крафт бира, британската класика фиш енд чипс, както и разнообразни сосове за апетитни стекове, типични за района. Кулинарното странствуване тази седмица завършва в Гърция, чийто обичайни усети са показани с изкушаващи артикули като сирената Имисклиро и Халуми, обичайна гръцка мусака със свинско и телешко и многообразие от гръцки разядки.

Тематичните седмици са специфичност на модела на Lidl, напълно разработка на веригата и изцяло отличаваща го от съперниците на пазара. Те разрешават на клиентите да опитат нови и забавни за тях артикули от разнообразни международни кухни и да обогатят вкусовите си прекарвания.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР