Тази седмица ви питаме тренирате ли у дома. Един от

...
Тази седмица ви питаме тренирате ли у дома. Един от
Коментари Харесай

ИГРА: Тренирате ли у дома?

Тази седмица ви питаме упражнявате ли вкъщи. Един от коментиралите читатели ще завоюва книгата " Методът актив ситинг ".

На всеки се е случвало да тренира вкъщи понякога, изключително когато след новогодишните празници си е сложил цел да отслабне или пък да се стегне. И до момента в който се каните да отидете до фитнеса или да излете да тичате, тренировката вкъщи наподобява някак по-достъпна и комфортна. Пък и никой няма да ви гледа по какъв начин се мъчите и потите, изключително при първите ви опити да влезете във форма.

 



 

Тренировките вкъщи станаха доста известни и поради пандемията, когато и да искахте, нямаше по какъв начин да посещавате спортни зали. Това беше и времето, когато се откриха доста онлайн уроци и курсове, доста от които безвъзмездни даже. Това накара доста хора да стартират да упражняват вкъщи, стимулирани и необезпокоявани. 

 

 Добави изложение

 



 

Зависи какво упражнявате, само че оборудването, която ви би трябвало, с цел да упражнявате вкъщи е минимална. Това е още една причина толкоз доста хора да избират да спортуват в дома си. Обичайно са ви нужни гирички, постеля за тренировки, въже за скачане, фитнес топка или някое друго дребно оборудване, съгласно зависи спорта, който сте си избрали. 

 
А вие упражнявате ли вкъщи и какво?
 

УСЛОВИЯ НА ИГРАТА:
 
 Добави изложение У частници:  В играта могат да вземат участие всички регистрирани консуматори в Rozali.com.

Период:  00:00 часа на 20.01.2023 година  до 23:59 часа на 26.01 .2023 година

В играта вземат участие единствено отговорите оставени в коментар под играта за оповестения интервал.

На същата страница ще бъде оповестено името на спечелилия, който ще бъде определен на инцидентен принцип измежду всички участници в играта.

Печелившият ще бъде известен с персонално известие за метода на приемане на премията.

Rozali.com си резервира правото при непотърсена премия в границите на 7 работни дни от датата на известието да изтегли нов участник.

 

Победителят ще спечели книгата ".

Автор: 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР