Тази седмица ви питаме с какво най-много ви вбесяват съседите.

...
Тази седмица ви питаме с какво най-много ви вбесяват съседите.
Коментари Харесай

ИГРА: С какво най-много ви вбесяват съседите?

Тази седмица ви питаме с какво най-вече ви вбесяват съседите. Един от коментиралите читатели ще завоюва книгата " Да завоюваш херцог ".

Освен, в случай че не живеете на уединен остров или на изолирано и диво място, то съседите постоянно ще ви съпътстват в живота и ще бъдат определящ фактор за настроението ви денем и удовлетворението ви от мястото, където живеете.

Ако сте случили на съседи, даже и да живеете в малко жилище в остарял блок или пък в не изключително прелестен квартал, отново ще бъдете удовлетворени и щастливи. Защото съседите от време на време са по-добри другари от приятелите и по-помагащи и от роднините. Особено като се има поради, че са ви напълно на разположение, а не на километри разстояние.



Ако пък съседите ви имат куп дразнещи привички, които ви побъркват, и постоянно водите разногласия защо ли не, няма значение даже и да живеете в прелестна къща с двор в китно градче, отново ще се чувствате нещастни.

 Добави изложение

Съседите сигурно са определящ фактор за задоволството ви от мястото, където живеете. Ако сте подложени на непрекъснат звук от поправки, нечистотия във входа или улицата, на която живетете, породена от съседите ви, купони, музика, свирене на музикални принадлежности, домашни любимци, които се изхождат пред входа и съседите ви не си вършат труда да почистят... Много са нещата, които може да ви изнервят и да трансфорат съседите ви във ваш максимален зложелател.

А вие на какви съседи сте попаднали и има ли нещо, с което ви вбесяват?

УСЛОВИЯ НА ИГРАТА:

 Добави изложение Участници: В играта могат да вземат участие всички регистрирани консуматори в Rozali.com.

Период: 00:00 часа на 28.01.2022 година до 23:59 часа на 03.02.2022 година

В играта вземат участие единствено отговорите оставени в коментар под играта.

На 04.02.2022 г.на същата страница ще бъде оповестено името на спечелилия, който ще бъдат определени на инцидентен принцип измежду всички участници в играта.

Печелившият ще бъде известен с персонално известие за метода на

приемане на премията.

Rozali.com си резервира правото при непотърсена премия в границите на 7 работни дни да изтегли нов участник.

►►►Победителят ще завоюва книгата.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР