Тази седмица в Шеф под прикритие“ адреналинът и скоростта ще

...
Тази седмица в Шеф под прикритие“ адреналинът и скоростта ще
Коментари Харесай

Мениджър от Съюза на българските автомобилисти влиза в „Шеф под прикритие“

Тази седмица в „ Шеф под прикритие “ адреналинът и скоростта ще бъдат високи, тъй като присъединяване ще вземе мениджърът маркетинг и продажби в Съюза на българските автомобилисти (СБА) - Ивайло Търпанов. Той влиза под прикритие, с цел да ревизира както равнището на професионализъм на чиновниците, по този начин и тяхното отношение към организацията.

В първия ден от своето предизвикателство Ивайло се среща с Невена Бочукова - шеф и ръководител на клон СБА в град Казанлък. Тя има за задача да покаже какво съставлява специалността инструктор на новия чиновник и да го образова. За задачата той участва на шофьорски курс, който Невена организира. Вижте в епизода за какво съгласно нея Ивайло не става за тази специалност.
 Ивайло Търпанов NOVA
По време на втория ден мениджърът отива да ревизира по какъв начин върви работата на сътрудниците му в Нова Загора, които вършат годишни механически прегледи. Ивайло остава неприятно сюрпризиран от положението въз основата и в какви условия работят чиновниците там. Щилян Димитров, който работи като автомеханик и признателна комисия, му демонстрира по какъв начин се прави механически обзор на автомобил.По време на образованието новият чиновник му задава разнородни въпроси, проверявайки неговите познания.

Третата спирка от визитата на обектите на СБА е град Кърджали . Там Ивайло се среща с Живко Стойков, който е монтьор пътна помощ. Служителят прави положително първо усещане със спазването на всички ограничения за безопастност и детайлно пояснение на активността. Мениджърът остава удовлетворен от неговата работа, само че отчаян от амортизирания репатрак, с който се правят услугите.

В четвъртия ден от прикритието си Ивайло се среща с Любен Узунов - монтьор пътна помощ във Варна. Служителят му споделя за провокациите на специалността и шефът под прикритие схваща, че работата напълно не е толкоз лесна, колкото наподобява на пръв взор. Двамата бързо се сприятеляват и Любен му споделя за фамилните инциденти, които има поради заниманието си.

Притеснени чиновниците идват за среща в офиса на Съюза на българските в София. Как ще реагират на изненадите и какво ще се случи на финала в този епизод на „ Шеф под прикритие “– гледайте в сряда вечер, тъкмо в 22:00 часа по NOVA.

Всичко за предаването и героите в него следете в, както и на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР