Тази седмица в ресторант La Opera ще звучат гласовете на

...
Тази седмица в ресторант La Opera ще звучат гласовете на
Коментари Харесай

Невероятната Софи Маринова ще пее в „La Opera” този петък

Тази седмица в ресторант La Opera ще звучат гласовете на страхотни музикални реализатори и групи, които знаят по какъв начин да се погрижат за положителното въодушевление на всички.

Парти седмицата започваме още в сряда на 8 декември, когато е празникът на студентите. Тогава La Opera ще се извърши с гръцки ритми, а артистът Аристос Константину, трансформира л се в любим на пловдивчани , предвещава доста танци, тостове и страхотни преживявания за всички студенти и посетители на заведението.



Този петък певицата с най-голям глас в България- Софи Маринова ще бъде гост-изпълнител в La Opera. Софи Маринова е единствената поп фолк изпълнителка, която е представяла България на Евровизия, а извънземният й глас съумя да я води съвсем до финала.

Тя ще извърши хитовите си части, като „ Стари рани”, Плачещо сърце” и доста други, оставили диря в творчеството й, само че също по този начин ще извърши най-новия си сингъл „ Злато мое” за посетителите на La Opera.



Тази събота, музикалната стратегия ще се съпровожда от невероятния бенд „ Fantasy Band” , който през 2019 беше отличен с наградата „ Най прогресираща поп-фолк група”. През тази година, участваха във формата „ България търси талант” и стигнаха до полуфиналите. Изпълненията им дават същинско наслаждение за феновете на живата музика.



С наближаването на декемврийските празници, всеки от нас търси мястото, в което да прекара тези мигове с обичаните хора незабравимо. Можете да разчитате на La Opera, част от комплекса 7POINTS , тъй като там вашето фирмено или частно празненство ще бъде незабравимо.

Елегантният интериор, неповторимите специалитети, приготвени от Шеф Емрах, хубавата музика, изпълнена напълно онлайн и положителното въодушевление, което постоянно е обезпечено, прави мястото съвършен избор за отпразнуване на най-специалните моменти в живота.



Навръх Нова година за страхотното изкарване на посетителите ще се погрижи поп фолк певицата Бони . Новогодишната нощ в La Opera ще включва зашеметяващи ястия, съчетани с професионално обслужване и доста приятни преживявания.

Освен деликатно персонално обслужване от висококвалифициран личен състав, разполагаем на всички гости на обектите е и голям безвъзмезден паркинг.

Клубове, заведения за хранене и паметни нощни нощни заведения са ситуирани на няколко крачки едни от други, което дава още по-голямо улеснение на клиентите на комплекс 7POINTS, решили да прекарат новата година в La Opera или Djanam Steak House Plovidv.

Направете вашата резервация на номер: 0876 59 59 59

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР