Тази седмица в Пътят на честта“ от понеделник до сряда

...
Тази седмица в Пътят на честта“ от понеделник до сряда
Коментари Харесай

Жадувано отмъщение и ново начало в „Пътят на честта“ по NOVA

Тази седмица в „ Пътят на достойнството “ от понеделник до сряда от 22:00 ч. по NOVA феновете ще станат очевидци на безкомпромисното отменяне на един от героите от всички останали. Това ще докара до изключително краен и нечовечен проект за възмездие , в който живота си могат да изгубят двама от персонажите.

На фона на всичко това за основната героиня Кера следва ново начало , което стартира с фрапантна смяна във външния й тип.

Световете на положителното и злото още веднъж се сблъскват в лицата на Калоян и Киро Християнина в идните епизоди на „ Пътят на достойнството “ . Калоян за следващ път ще покаже достойнство, помагайки на фамилията на потърпевшия служащ Младен, а Киро ще потвърди какъв брой безсъвестен може да бъде, като се постарае служащият да не попречи на проектите му да срине господин Станков и бизнеса му.

„ Киро Християнина е извънредно набожен, тъй като това е методът му да оправдава дейностите си пред самия себе си. Колкото и да е нечовечен и безсъвестен, той също се нуждае от нещо, в което да има вяра и да се уповава след всички несгоди, които прави. Образът му към момента не се е разгърнал напълно и занапред ще се развива “, споделя за своя воин Веселин Плачков . За феновете на NOVA следва да видят до каква степен може да стигне Киро, преследвайки задачите си и дали няма да разкрие и друга непредвидена страна от характера си.-->
 NOVA
Действията на героите в Царево също ще изненадат феновете . Бонка ще загуби напълно поддръжката и доверието на мъжа си Начо и ще бъде сложена в извънредно неприятна обстановка, подбудена от личните й дейности. Дичо ще опита още веднъж да убеди Симона да алармира в полицията за държанието на Димитър, което става все по-крайно и към Симона, и в незаконните схеми, в които ще опита да въвлече и фамилния бизнес.

Всичко за сериала и неговите герои следете на страницата на , както и във 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР