Тази седмица Украйна претърпя най-тежките разрушения на енергийната си система,

...
Тази седмица Украйна претърпя най-тежките разрушения на енергийната си система,
Коментари Харесай

Информацията за положението на Украйна постъпва официално само от офиса на Зеленски

Тази седмица Украйна претърпя най-тежките опустошения на енергийната си система, по разнообразни източници става дума за съвсем цялостно поразяване на структурите и за поддържане производството на ток и топлота. Обявиха изключителна енергетична обстановка, каквото и да значи това, тъй като по мои данни е разрушена цялата система на енергоснабдяване на страната Украйна, която в средите на обикновено рсзсъждаващите бива наричана още страната 404.

Разрушенията са толкоз огромни, че за никакво бързо възобновяване не може да става дума. Вероятно е въпрос на седмици Украйна да престане да действа като страна, поради и финансовото състояние и военните загуби. Това е филантропична злополука за украинците, на която никой не обръща внимание. Западът няма никаква опция да помогне на това състояние. Милиони са без ток и вода, без топлота.

Информацията за ситуацията на Украйна постъпва публично единствено от офиса на президента им, който се режисира и манипулира през цялото време на Зеленски като президент на Украйна. В момента продължава подаването на 100% цензурирана информация, с която се зарежда света за Украйна, само че стартира да избива изпод истината за нещата и се схваща, че върхушката е тази, която освен получава парите, идващи от Запада като помощ за страната, само че и тя е главната причина за страданията на украинския народ. Който от своя страна също не желае да прозре лъжите за ориста си. Затова и страданието му е чудовищно и мисля, че са надалеч от превъзмогване на страданията.

Днес си припомних, че Украйна се беше трансформирала в най-голямата банка за сурогатно майчинство, т.е. продажбата на утробите за този народ си е в реда на нещата. Да, но Природата не прости злоупотребите с Нея!

Фактът, че Организация на обединените нации одобри резолюцията на Русия за възбрана героизирането на нацизма и това мина без плач от страна на Запада и че ФИФА не позволи Зеленски до микрофона, значи че залезът на украинския шут е в ход. Този човек е персонално виновен за заличаването на украинската страна.

Какво ще стане в този момент?

На първо място изплува още веднъж акушерката Кисинджър. На 100 години е. Предлага следващите брътвежи. Съжалявам, само че аз не мога да виждам съществено на неговите изявления! Няма да чувам стогодишен дъртак да урежда света, още повече, че този човек е виновен за страданията от международния ред, който беше натрапен на Земята след 1945 година. Благодаря, ще си намеря различен метод!

На второ място Русия дава всички признаци, че затваря следващата страница в СВО с заличаването на украинската енергетика. Вчера Путин прекара целия ден в щаба на съветската войска, където евентуално е обсъждано идващото, което РФ ще предприеме във връзка с Украйна. Предстои да го забележим скоро.

Преди два дни съветският президент разгласи дилемите пред Русия за 2023 година, на които никой не обърна внимание. Няма в този момент да ги преглеждам, различен пост ще им отделя, само че измежду основните задания е възобновяване на 4-те нови области на РФ - Запорожие, Донецк, Луганск и Херсон. Да, те към момента са част от Украйна и в тях се видят извънредно горещи сражения със стотици жертви дневно от украинска страна. Но не съм видяла задания, които Путин да сложи и да не се изпълнят.

Кисинджър приказва за обичаните му неутрални зони и самоопределяне посредством референдуми като способ за споразумяване на войни. Абе този човек да не би да е проспал есента? Референдуми се организираха, резултатите са ясни, номера на колите имат към този момент новите зони.

Освен това е проспал последните две години, щом счита, че при всичко случило се досега, Русия ще разреши неутрални зони в Украйна.

Аз да обясня на господин Кисинджър - Няма да има страна Украйна! Ще бъде поделена сред Русия, Полша и Унгария.

За мен най-важната задача е намиране решение за живота и здравето на милиони украинци без екзистенциални ежедневни потребности. Войниците на линиите на фронта умират и страдат. Но в случай че по този начин продължи ръководството на Украйна и държанието на Запада, скоро ще стартира мор измежду мирното население.

Автор: Анастасия Гешева

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР