Тази седмица темата за изневерите в Холивуд е сред най-обсъжданите.

...
Тази седмица темата за изневерите в Холивуд е сред най-обсъжданите.
Коментари Харесай

Натали Портман и Бенджамин Милпие - какво се случва между тях след изневярата

Тази седмица тематиката за изневерите в Холивуд е измежду най-обсъжданите. Документалният филм Arnold ни подсети за изневярата на Арнолд Шварценегер по време на брака му с Мария Шрайвър, а почти по същото време разбрахме и че Бенджамин Милпие, брачният партньор на Натали Портман, също е прегрешил.

Връзката им стартира през 2010 година, до момента в който работят по трилъра " Черния лебед ". Милпие прави хореографията за кино лентата, в който Портман играе основна роля.

В изявление от 2018 година актрисата си спомня за запознанството с половинката си на снимачната площадка единствено с хубави усеща. " Мисля, че бях в нещо като страна на сънищата. Беше хубаво... много занимателно от самото начало. Сякаш в действителност го опознах и тогава си споделих: " О, добре, това е индивидът ". "

Милпие също е споделял повече за работните връзки със брачната половинка си. Пред Us Weekly през април той издава, че двамата са разнообразни актьори с разнообразни упоритости и ползи. " Но, несъмнено, си споделяме ", добавя хореографът. Той не крие, че е благодарен на Натали за това, че му е помогнала да режисира първия си пълнометражен филм " Кармен ", с присъединяване на Мелиса Барера и Пол Мескал. И разкрива, че точно брачната половинка му го въодушевява.

По всичко наподобява, че до неотдавна бракът им в действителност е вървял добре. След повече от 10 години брак и две деца (Алеф (11 г.) и Амалия (6г.)) обаче фамилията се изправя пред сложен миг.

След като изневярата на Бенджамин Милпие излезе нескрито, Натали Портман все отново е подготвена да разбере дали е в положение да възвърне доверието към брачна половинка си, с цел да се увери, че децата им няма да израснат в разрушено семейство.

Източник на Us Weekly споделя, че актрисата не е уверена дали със брачна половинка си ще поправят връзката си след абсурда, само че " приказват и работят върху това дружно в името на децата си ". Въпреки че Бенджамин Милпие съжалява за постъпката си, това не трансформира обстоятелството, че Натали Портман се усеща унизена.

" Натали има вяра, че аферата на Бенджамин е била къса и глупава връзка, която не значи нищо за него ", споделя още източникът.

Дали обаче бракът им ще устои на това предизвикателство, остава времето да покаже.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР