Тази седмица Теленор ще предложи на своите клиенти специална онлайн оферта

...
Тази седмица Теленор ще предложи на своите клиенти специална онлайн оферта
Коментари Харесай

Само онлайн от Теленор тази седмица: GOPRO Action Camera Hero 9 с 55 лева отстъпка от цената в брой

Тази седмица Теленор ще предложи на своите клиенти специална онлайн оферта при покупка на, който дава повече пиксели, устойчивост, екрани, непоклатимост и повече фрагменти в секунда. Една отлична облага за запечатване на летни мемоари.

От 19 до 25 юли джаджата ще може да бъде закупена с 55 лв. отстъпка от цената в брой. Офертата е годна единствено при поръчка на устройството със възнаграждение в брой.
 Нов 5G смарт телефон със 100 лв. отстъпка от Теленор Нов 5G смарт телефон със 100 лв. отстъпка от Теленор
Повече от 30 разнообразни модела 5G смарт телефони предлага Теленор на своите клиенти със специфична оферта. Умните устройства в този момент могат да бъда...

Всяка седмица клиентите на оператора могат да се възползват от отстъпка при онлайн покупка в брой на разнообразни модели телефони и устройства от портфолиото на Теленор.

Онлайн магазинът на оператора актуализира седмичните оферти всеки понеделник, а клиентите ще могат да закупят съответното устройство в границите на идващите седем дни, възползвайки се от разнообразни атрактивни отстъпки и да го получат до всяка точка в страната с безвъзмездна доставка от Теленор.

Пълна информация за това и други оферти на онлайн магазина на Теленор е налична на www.telenor.bg , посредством гратис позвъняване на телефон 0800 900 55 в делнични дни сред 9:00 и 18:00 часа, както и във всички магазини на оператора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР