Тази седмица Св. Анастасия“ ще се сдобие с нов PR

...
Тази седмица Св. Анастасия“ ще се сдобие с нов PR
Коментари Харесай

Девора Уайл влиза в ролята PR специалист в „Св. Анастасия“

Тази седмица „ Св. Анастасия “ ще се снабди с нов PR експерт в лицето на Юлия Бончева . В ролята на прямата журналистка, която ще се появи в основен миг за екипа, ще влезе актрисата Девора Николовска - Уайлд . „ Много се веселя да бъда част от „ Откраднат живот “. Впечатлена съм от метода, по който сериалът преплита „ Системата “ с персоналните ориси и взаимоотношенията сред лекарите. Моята героиня – Юлия, е амбициозна, целенасочена, със мощен темперамент. Тя има вяра в капацитета на болничното заведение и е подготвена на всичко, с цел да разкрие истината и да реализира проектите си в персоналния и професионалния живот “, споделя актрисата, която идва от Лондон за фотосите на девети сезон. Повече за Девора Уайлд ще научите в специфичен диалог за „ Събуди се “ тази неделя по NOVA.

Тази седмица сериозната страна на лекарската специалност ще бъде преплетена с комизъм и персонални истории, които неизменима част от незабавното поделение. Болезнени разкрития ще трансформират живота на някои от пациентите, а други ще попаднат в комични обстановки, които ще отворят нова тематика сред лекарите. Разделението на дами против мъже ще предизвика дамите да подреден невъобразим номер на сътрудниците си. Междувременно лекар Огнянова ще би трябвало да избере дефинитивно собствен сътрудник за урологичното поделение. Дали ще предложи непрекъсната работа на лекар Хаджихристев или на лекар Николова? Ще се трансформира ли хуморът в отделението в рискова игра? – феновете ще научат в новите епизоди на „ Откраднат живот: Системата “ от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на и на формалната страница на „ Откраднат живот “ във, а всички епизоди можете да видите единствено в.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР