Тази седмица стана ясно, че предстоящият Huawei Mate 30 най-вероятно

...
Тази седмица стана ясно, че предстоящият Huawei Mate 30 най-вероятно
Коментари Харесай

Huawei Mate 30 ще излезе без Google Play, Google Maps и Gmail

Тази седмица стана ясно, че идният Huawei Mate 30 най-вероятно ще бъде лишен от избрани приложения на Гугъл и може би даже от достъп до платформата на Android.

В петък, 30 август, Reuters разкри, че флагманът въпреки всичко ще бъде с конфигуриран Android, само че няма да разполага с Гугъл Play, Гугъл Maps, Gmail и някои други услуги на Гугъл.

Това е в действителност разочароваща вест за Huawei и почитателите на марката, само че е и може би най-голямото предизвикателство за китайската компания досега.

Проблемът ще засегне най-много продажбите на компанията в западните страни, откакто тези в Европа и Съединени американски щати спаднаха с до 40% след въвеждането на комерсиалните рестрикции от страна на Съединени американски щати.

В Китай обаче Huawei продължава да бележи растеж в продажбите си и отсъствието на услугите на Гугъл надали ще се окаже решаващо за потребителите там.

Въпреки неналичието на някои основни приложения на Гугъл, всеобщото очакване е, че телефонът ще може да предложи всичко друго, което можем да чакаме от смарт телефон през 2019 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР