Тази седмица сериалът Лъжите в нас“ ще поднесе на зрителите

...
Тази седмица сериалът Лъжите в нас“ ще поднесе на зрителите
Коментари Харесай

Арест и изненадваща рокада в „Лъжите в нас“

Тази седмица сериалът „ Лъжите в нас “ ще сервира на феновете нови мистерии, надълбоко защитавани секрети от предишното, неистини и дръзки дейности. Героите ще бъдат изправени пред непредвидени провокации и тежки конфликти, а загадките в новите епизоди на трагичната поредност стават от ден на ден.

В „ Шперфазер “ следва изненадваща рокада, която ще даде власт на едни, само че ще я отнеме от други. Сава е подготвен да направи всичко, с цел да потвърди на Шейтанов, че не той е предателят, само че един непредвиден арест може да му изиграе неприятна смешка. Въпреки че връща заетите пари на Стефан, изпълнителният шеф не може да се отърве от мистериозните сандъци, а още някой е на път да разбере за съществуването им.

Една от най-дискутираните тематики в обществото ни също ще застане на напред във времето в епизодите на „ Лъжите в нас “ тази седмица по NOVA. Борбата с домашното принуждение и следствията от него напълно ще ангажира вниманието на четирите приятелки – Цвети, Рая, Адриана и Бояна . Цвети е напът да признае пред себе си на какво е подложена и да опита да потърси решение. Най-близките ѝ хора пък ще бъдат подготвени на всичко, с цел да й оказват помощ, колкото и да е мъчно това начинание. Анонимен сигнал за домашно принуждение против Явор ще бъде подаден до службите, само че дали това има значение за авторитетния мъж, който към момента заема управителна позиция в Агенцията за протекция на детето?
 Цвети NOVA
Какво ще се случи с Цвети и децата? Ще се появи ли нов воин в тяхното семейство? Кой е подал сигнала против Явор и ще понесе ли той някакви последици? Кой различен обичан персонаж ще се окаже в ареста и какви ще бъдат аргументите? Ще одобри ли Щерю договорката, която семейство Шейтанови ще му предложат? – разберете в новите епизоди на „ Лъжите в нас “ тази седмица от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Още вести ще откриете на, и на сериала. Всички епизоди на „ Лъжите в нас “ може да гледате в и.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР