Тази седмица се състоя анонса на ново студио за гейм

...
Тази седмица се състоя анонса на ново студио за гейм
Коментари Харесай

Ветерани от Blizzard и Ubisoft анонсираха ново студио

Тази седмица се състоя анонса на ново студио за гейм разработка – New Tales. Базирано във френската столица Париж, New Tales ще се управлява от деец от редиците на Activision Blizzard, Vivendi Games и Sega – Седрик Марешал, някогашен старши вицепрезидент в Blizzard, който ще е изпълнителен шеф на компанията. Самата тя, с изключение на създаването на напълно нови заглавия, ще обезпечава и издателски услуги за външни студиа, предава GamesIndustry.

Сред членовете на екипа участва името на различен някогашен вицепрезидент на Blizzard, Беноа Дуфур, който ще извършва ролята на основен действен управител в New Tales, Еманюел Обер – с опит в Blizzard и Ubisoft, както и генералния управител Делфин Льо Кор, която е някогашен чиновник на Vivendi и Blizzard.

„Ние сформирахме екип от ревностни геймъри с голямо равнище на експертиза, работили по някои от най-големите заглавия и идващи от едни от най-масивните гейм общности. Гейм промишлеността се е радвала рядко на едно толкоз вълнуващо време, като сегашното, изпълнено с неимоверно доста нововъведения и креативна независимост. Но честотата, с която излизат новите игри непрекъснато пораства постанова потребността от мощен интернационален издателски развой. New Tales се явява едно такова решение, при което ние ще работим в тясно съдействие с разработчиците, като един екип, отдадени на задачата да увеличим техния триумф. Освен това, ние ускоряваме своите интернационалните запаси, с цел да разработим свои лични игри. Нямаме самообладание да обединим сили с хора, които споделят нашата пристрастеност и полезности!“, споделя Марешал.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР