Тази седмица Samsung за пореден път показа на света, че

...
Тази седмица Samsung за пореден път показа на света, че
Коментари Харесай

Камерата с най-висока резолюция на пазара

Тази седмица Samsung за следващ път сподели на света, че нововъведенията и новите технологии са главен претекст в работата на компанията.

Корейският колос показа два нови 0.8-микрометрови пикселни датчици за изображения, които са способни да отведат мобилната снимка до нови небеса.

64-мегапикселовия ISOCELL Bright GW1 датчик и 48-мегапикселовия ISOCELL Bright GM2 дават опция за правенето на фотоси в тъмна среда с невиждано до момента качество.
 Снимка 422575

Технологията Tetracell, върху която са основани новите датчици, сплотява четири пиксела в един. Така потребителите могат да реализират висококачествени изображения във всевъзможни условия на осветеност.

GW1 може да снима ярки 16-мегапикселови изображения в среда с ниска осветеност, както и високо детайлни 64-мегапикселови фрагменти при по-ярка светлина.

Сензорът е екипиран с усилвател на двойното превръщане (DCG), който трансофрмира получената светлина в електрически сигнал съгласно осветеността на околната среда. Това разрешава на камерата да усъвършенства цялостния си потенциал, употребявайки събраната светлина по-ефективно, изключително в условия с ярка светлина.
 Снимка 422576

GM2 също употребява технологията Tetracell в среди със слаба светлина и печели от супер бърз фокус и DCG.

И двата датчика сега са в тестови интервал и се чака да бъдат пуснати в всеобщо произвеждане през втората половина на тази година.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР