Тази седмица приключва с две изненадващи новини от страна на

...
Тази седмица приключва с две изненадващи новини от страна на
Коментари Харесай

Когато Чарлз не отстъпва на никого

Тази седмица завършва с две изненадващи вести от страна на английското кралско семейство - Кейт Мидълтън претърпя интервенция, чието естество не се прецизира, а крал Чарлз следва да бъде признат в болница за процедура, обвързвана с простатата.
 Крал Чарлз и процедурата за простатата, на която ще се подложи
И крал Чарлз постъпва в болница

Ето каква е процедурата, на която ще се подложи

Принцесата на Уелс ще остане към две седмици приета в болница, до момента в който кралят се чака да бъде в болница за по-кратко, защото става дума за общоприета процедура, обвързвана с увеличена простата.

И въпреки всичко породи въпросът дали някои от неговите седем публични съветници краткотрайно ще поеме отговорностите му. Бъкингамският замък побърза да посочи, че Чарлз ще има опция да продължи да извършва отговорностите си по конституция без значение от процедурата, на която ще се подложи идната седмица.

Съветниците на монарха елементарна работят от негово име, когато той няма опция за това, да вземем за пример при пътешестване в чужбина или здравословен проблем. Кралят или кралицата постоянно са замествани от двама индивида по едно и също време.
 Принцеса Ан

Принцеса Ан

В момента съветниците на крал Чарлз са седем индивида, откакто той категорично пожела към първите петима да бъдат добавени сестра му принцеса Ан и по-малкият му брат. Останалите са Камила, принц Уилям, принц Хари, принц Андрю и принцеса Беатрис, напомнят Royal Central.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР