Тази седмица по време на Google I/O 2022 Google разкри

...
Тази седмица по време на Google I/O 2022 Google разкри
Коментари Харесай

Google Pixel Watch идва с едно ограничение

Тази седмица по време на Гугъл I/O 2022 Гугъл разкри някои забавни елементи за идния си смарт часовник Pixel Watch, който се чака да излезе тази есен.

Една от най-важните особености е, че часовникът ще може да се свързва единствено със смарт телефони с Android 8.0 или по-нова версия, което значи, че притежателите на iPhone няма да могат да го употребяват. 

Гугъл удостовери в огромна степен изтеклите досега данни за модела, като да вземем за пример, че навигацията ще се случва посредством странична коронка и бутон, и ще разполага с объл екран, разливащ се чак до рамката. 
 Снимка 573853
 

Тялото ще е направено от рециклирана неръждаема стомана. 

Часовникът ще работи с новата операционна система Wear OS 3.0, в чиято разработка директно взе участие и Samsung. 

Очакваме също богата интеграция с пакета от приложения на Гугъл, като Гугъл Maps, Гугъл Assistant и така нататък, както и нови, обогатени вести. 
 Снимка 573854
 

Часовникът също по този начин ще предложи огромен набор от спортни функционалности и следене на здравни индикатори, с помощта на интеграцията с приложението Fitbit. 

Все още обаче не знаем съвсем нищо за хардуера или цената на устройството, само че допускаме, че ще научим повече в месеците преди представянето му.   
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР