Тази седмица по NOVA най-романтичното предаване „Един за друг“ е

...
Тази седмица по NOVA най-романтичното предаване „Един за друг“ е
Коментари Харесай

Емоционални изпитания за двойките в „Един за друг“

Тази седмица по NOVA най-романтичното предаване „ Един за различен “ е подготвило нови прочувствени провокации за 13-те колоритни двойки. Още с първото тестване участниците ще изживеят страстите от началото на своята сантиментална връзка и първите любовни трепети, които са изпитали.

В самостоятелното тестване за дамите, те ще би трябвало да преминат през няколко трудности, с цел да стигнат до половинките си и да завладеят сърцата им. Списъкът със задания преди срещата включва промяна на гума, малко прахуляк и тиня и доста вода. Ще съумеят ли дамите да оправдаят залозите на мъжете си? Ще има ли двойки, които няма да съумеят да се оправят и кои ще са първенците измежду тях, следва да стане ясно довечера в 21:00 ч.

След тестванията предходната седмица водачи във краткотрайното класиране са Милка и Желязко. За втора поредна седмица на дъното на класацията застават Гергана и Радослав. Ще съумеят ли да се оправят със дилемите си тази седмица, с цел да се изкачат по-нагоре в класирането? Какви ползи провокации чакат мъжете в самостоятелната им игра и в какво общо премеждие още ще би трябвало да се впуснат участниците тази седмица?

Гледайте новите епизоди на „ Един за различен “ – от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете страницата и формалния профил на „ Един за различен “ за още настоящи вести.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР