Тази седмица отново ще видим в действие някои от водещите

...
Тази седмица отново ще видим в действие някои от водещите
Коментари Харесай

Българите на корта през седмицата 21-27 март 2022 г.


Тази седмица още веднъж ще забележим в деяние някои от водещите ни играчи при мъжете и дамите. Вниманието ще е ориентирано най-много към Маями, където Григор Димитров ще играе във втория Мастърс шампионат за годината, само че това няма да е единствената конкуренция с българско присъединяване. Вижте кои играчи и шампионати ще следим с интерес през идващите дни:

Григор Димитров – ATP 1000 в Маями (САЩ)

Григор Димитров ще играе в главната скица на Мастърс шампионата в Маями, който стартира в сряда (23 март). Жребият ще бъде изтеглен през днешния ден от 18:00 ч.

Димитър Кузманов – ATP Challenger в Задар (Хърватия)

Димитър Кузманов ще се надява на ново мощно показване на Чалънджъра в Задар, където през 2021 година игра край. Българинът е седми в главната скица, като на старта ще се изправи против Нерман Фатик (№260) в повтаряне на полуфинала на миналогодишния шампионат.

При възможен триумф конкурент на Кузманов в идващия кръг ще бъде участващия с „уайлд кард“ Мили Поличак (без ранкинг) или квалификант.

Адриан Андреев – ITF M25 в Калабасас (САЩ)

Адриан Андреев е подложен под №5 в главната скица на шампионата на ITF в Калабасас с награден фонд от 25 хиляди $. Жребият към момента не е изеглен.

Александър Донски – ITF M15 в Монастир (Тунис)

Александър Донски е шести подложен в главната скица в Монастир. Жребият към момента не е изтеглен.

Юлия Стаматова, Ани Вангелова и Беатрис Спасова – ITF W15 в Маракеш (Мароко)

Юлия Стаматова и Ани Вангелова ще играят в главната скица на шампионата на ITF в Маракеш, жребият за която към момента не е изтеглен. Другата българска представителка в конкуренцията – Беатрис Спасова, доближи до последния кръг от квалификациите, където ще играе против Анна Семенова (№1992) или Асия Серафини (№1528).
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР