Тази седмица ни е интересно да разберем с какво старо

...
Тази седмица ни е интересно да разберем с какво старо
Коментари Харесай

ИГРА: Нещо ново за нещо старо!

Тази седмица ни е забавно да разберем с какво остаряло бихте се дали прошка вкъщи и бихте сменили с нещо ново. Един от коментиралите читатели ще завоюва книгата " В тази книга всички умират ".

 

С идването на новата година идва и желанието да стартираме на чисто - безусловно и преносно. Да, желаете да почистим къщата си и тя да блески като в никакъв случай до момента, желаеме да се отървем от всичко остаряло и излишно, желаеме да подновим някои изхабени към този момент неща, които скапват атмосферата вкъщи. Всеки желае да смени по нещичко, малко или оглямо, вкъщи, с цел да му стартира по пресен метод годината. 

 

Е, несъмнено, от време на време става въпрос за замяна на някои напълно дребни, само че увехтели движимости като облекла, съдове за готвене, чаши за кафе, завивка или пердета. Но различен път ни се желае измененията да са по-грандиозни, тъй че да започнете годината с летящ старт.

 

 Добави изложение

 

В този ред на мисли с идването на новата година мнозина подхващат трагични поправки, покупка на нови мебели, електроуреди или пък радикала смяна на цветовата палитра вкъщи. 

 



 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР