Тази седмица, на Milan Design Week, LG Electronics (LG) демонстрира

...
Тази седмица, на Milan Design Week, LG Electronics (LG) демонстрира
Коментари Харесай

LG представи най-актуалните си уреди и решения за дома на Milan Design Week

Тази седмица, на Milan Design Week, LG Electronics (LG) показва своята философия по отношение на дизайна на своите артикули – извънредно фокусирана върху индивида и неговото потребителско преживяване. Световно известното дизайнерско събитие се организира от 7 до 12 юни с хазаин Salone del Mobile. Като най-голямото комерсиално ревю, отдадено на дизайна на артикули, то е посещавано от 370,000 индивида от 188 страни, а щандовете с най-актуалните решения доближават забележителната численост от 2,100.

В Милано, LG показва Signature Kitchen Suite – вградените си решения от висок клас, които съвършено се интегрират в съществуващата си кухня на потребителя и комбинират в себе си новаторски дизайн с високо-технологични решения, с цел да оформят напълно ново преживяване по време на готвенето. С тематика True to Food, LG нарежда щанда на Signature Kitchen Suite върху повърхност от 400 m², с цел да покаже какъв брой в действителност е значимо да се запазят качествата на съставките от готвенето до сервирането. Посетителите могат да станат част от тази изключителна проява на усъвършенствано кулинарно преживяване, като се разходят сред четири неповторими бранша и вземат участие в голям брой интерактивни обстановки, всички от които концентрират върху качеството и другите потребителски полезности, на които стилната, софистицирана гама дава отговор.

Изложението в Милан съответствува и със събитието на LG True to Food Itinerary, което се организира в шоурума на Signature Kitchen Suite на площад Кавур в Милано. Там, посредством съвършено координирани потребителски интеракции, компанията ще показва качествата на продуктите си, които резервират истинския усет и прохлада на храната.

LG и първокласния италиански бранд за обзавеждане Molteni&C S.p.A ще си сътрудничат, с цел да покажат праволинеен жанр и усъвършенствани функционалности на LG SIGNATURE. Партньорството ще даде опция на потребителите по едно и също време да тестват продуктите виртуално и физически. Освен това, късият филм Hide and Seek ще се излъчва през цялата седмица, с цел да подчертае високо-технологичните артикули от серията LG SIGNATURE, както и елеганото обзавеждане от Molteni&C. Филмът е продуциран от LG SIGNATURE и основан от Франческа Молтени, and created by Francesca Molteni, известният арт и образен шеф, създател на MUSE Factory of Projects. Истински образен шедьовър, той сполучливо показва партньорството сред LG SIGNATURE и Molteni&C, като демонстрира по един прелестен метод полезностите, зад които и двата марката стоят, и ще се излъчва дружно със специфични “HIDE & SEEK” събития за посещаващите интериорни дизайнери и архитекти.

Друга новаторска посока, в която LG интензивно работи, е дизйна на линиите си тв приемници. Брандът прибавя нотка класа към моделите LG OLED Objet Collection Easel (65Art90) и Posé (LX1), като си колаборира с примум датския лайвстайл бранд Moooi. Това партньорство обгръща основната за Moooi галерия ‘A Life Extraordinary’, като съчетава високо-технологични начин на живот тв приемници с извънреден дизайн. Слагайки началото на вълнуваща нова посока за тв приемниците въобще, LG OLED Objet Collection за следващ път затвърждава позициите на LG като световен иноватор в тази сфера.

За повече информация за вградените решения от линията Signature Kitchen Suite посетете уеб страницата или интерактивния виртуален шоурум за неповторимо hide-and-seek преживяване, което е налично за всички по време на Milan Design Week.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР