Тази седмица Мария Йотова ни среща с едно българско момиче,

...
Тази седмица Мария Йотова ни среща с едно българско момиче,
Коментари Харесай

Кеймбридж и Оксфорд в битка за българско момиче, пазят му специално място

 Тази седмица Мария Йотова ни среща с едно българско момиче, което беше признато магистратура в два от най-хубавите университети в света. Кеймбридж и Оксфорд пазеха места за нея в компетентност, в която годишно одобряват по не повече от 6 студенти. Изборът на Ема Сисоева не е бил елементарен, само че по-трудна е била дългата й подготовка да сбъдне тази своя фантазия.

" Подадох документи с настройката, че пробвам и не имах вяра, че мога да бъда призната. Не можах да допускам, че получих писмо от Кеймбридж и от Оксфорд. Винаги съм си казвала, че колкото и да се старая, не всеки път зависи от мен. Карат ни да мислим, че до тези университети се стига, в случай че си специфичен човек, което обаче не е правилно ", сподели Ема пред камерата на " Събуди се " по Нова тв.

По думите ѝ, в случай че всеки човек се труди, би могъл да влезе в тези университети и да реализира всичко в живота си. " Влязох с моята магистърска стратегия " Изследователска работа ", само че критерият е единствено един - да направиш принос към материята. Писах го 9 месеца. Започна се разделянето на деня ми на две елементи - денем изучавам за настоящите неща, а вечер не съм излизала от библиотеката ", сподели още Сисоева.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР