Тази седмица малкият коалиционен партньор не знам колко дълбоко е

...
Тази седмица малкият коалиционен партньор не знам колко дълбоко е
Коментари Харесай

Марешки: Тази коалиция изкопа ново дъно

" Тази седмица дребният съдружен сътрудник не знам какъв брой надълбоко е изкопал дупката в дъното. Защото дъното беше достигнато със сформирането на тази коалиция. Изложиха се оптимално, изложиха българския парламент. Изложиха и българския народ ". Това съобщи пред Нова телевизия водачът на ВОЛЯ и заместник-председател на Народното събрание Веселин Марешки.

Той засегна тематиката за Закона на приватизацията, върху който президентът Румен Радев наложи несъгласие. Запитан за какво представителите на ВОЛЯ също не са едва ли глас, Марешки разясни: " В последния миг народен представител от Вътрешна македонска революционна организация вкарва някаква точка тихомълком и изненадва всички. В последна сметка ние сме 12 индивида и мъчно можем да огреем на всички места ".

Политикът разяснява думите на министъра на защитата Красимир Каракачанов, че позицията на ВОЛЯ е " полуопозиционна ": " Всяко нещо, което е в интерес на българския народ, ние ще го поддържаме. Каракачанов може да е спокоен - в случай че предложи нещо, което е положително, ние ще го подкрепим ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР