Тази седмица жена от Ню Джързи, САЩ, е завела дело

...
Тази седмица жена от Ню Джързи, САЩ, е завела дело
Коментари Харесай

Съдят Apple заради “подути батерии в Apple Watch


Тази седмица жена от Ню Джързи, Съединени американски щати, е завела дело против Apple, обвинявайки компанията в нечестни практики и неспазване на гаранционни обещания.

Оплакването на дамата е подбудено от недостатък при Apple Watch Series 3, който самата тя била закупила през октомври 2017 година

През юли предходната година, до момента в който часовникът бил включен в зарядното си, дисплеят ненадейно се отделил от тялото на часовника и се пукнал диагонално.
 Снимка 415909

От Apple отказали да поправят джаджата, макар че тя към момента е била покрита от 3-годишната гаранция, която компанията дава за часовниците си.
 Защо Apple изостави създаването на безжично зарядно
Защо Apple изостави създаването на безжично зарядно

Прецедент за компанията

След като чиновници на Apple поискали 229 $, с цел да отстранят казуса, пострадалата решила да търси други разновидности и да заведе дело.

Оказва се, че казусът надалеч не е епизодичен и сходни недостатъци са налице при всички модели на Apple Watch, само че съдилищата в Съединени американски щати досега са отказвали да преглеждат сходни каузи, защото обстоятелствата са били прекомерно " неразбираеми ".

Все още се чака мнението на съда по сегашното дело.
 Истината за Apple Watch Series 4
Истината за Apple Watch Series 4

ЕКГ функционалността не е това, което изглежда
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР