Тази седмица изненадващо стана ясно, че принц Хари планира да

...
Тази седмица изненадващо стана ясно, че принц Хари планира да
Коментари Харесай

Защо Чарлз ще отдели само няколко минути на Хари

Тази седмица изненадващо стана ясно, че принц Хари възнамерява да дойде напълно скоро в родината си. Посещението му съответствува с много сложен интервал за кралското семейство, в който крал Чарлз и снаха му Кейт Мидълтън се борят с рак.

Причината за идването на дребния наследник на краля обаче не е това, а десетата годишнина на игрите за ветерани Invictus, учредени от него. Той ще участва на тържественото й отбелязване в катедралата " Сейнт Пол " в Лондон на 8 май.

В публично непотвърденото събитие и листата му с посетители участва и Меган Маркъл. Присъствието на херцогинята, както и на двете им деца Арчи и Лилибет обаче е малко евентуално, тъй като Хари по този начин и не съумя да се пребори да получава защита от страната, до момента в който е във Англия.
 Снимка 653216
Източник: GettyImages

Затова пък е съвсем несъмнено, че принцът ще се срещне с татко си въпреки и за малко. Според кралския специалист Том Куин, представен от Express, крал Чарлз по-лесно би дал прошка на Хари, в сравнение с брат му Уилям.

" На Хари няма да му е мъчно да се срещне с татко си, макар че връзките им са белязани с болежка и тъга. Чарлз знае, че Хари е имал мъчно детство, за което частично и той, Чарлз, е виновен ", разяснява Куин.
 Снимка 652396
Източник: Instagram/britishroyalfamilycrown

Според него обаче срещата сред татко и наследник ще е къса, тъй като кралят не би желал да визира сложни и дълги тематики. А повода за последното е, че кралското семейство е изгубило доверие в Хари след книгата му " Резервният " и интервютата му.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР