Тази седмица интернет гъмжи от добри новини за тези, които

...
Тази седмица интернет гъмжи от добри новини за тези, които
Коментари Харесай

Майсторският маркетинг ход на Бионсе

Тази седмица интернет гъмжи от положителни вести за тези, които не са съумели да завоюват билети за международното турне " Renaissance " на Бионсе с 56 концерта това лято. Филм, документиращ турнето, ще излезе по кината на 1 декември, разгласи певицата в Instagram. Това, несъмнено, е страхотна вест за феноветена музикалната икона. Но това е и брилянтен ход от страна на музиканта, акцентираха бизнес специалисти.

Наскоро завършилото турне генерира 4,5 милиарда $ за стопанската система на Съединени американски щати, а се оповестява, че Бионсе персонално е направила към половин милиард. Продажбата на билети, с цел да я видите на екрана – и по-късно евентуално продажбата на кино лентата на други платформи – би трябвало да способства доста за това привличане. Тази дарба да извлича оптималната облага от упоритата си работа демонстрира, че Бионсе не е просто изумително надарена изпълнителка, само че и една от най-умните бизнесдами в света. Това също е модел, от който останалите бизнесмени трябва да се поучат.
Голям гений, по-голям бизнес
Превръщането на персонално осъществяване в екранно наличие не е нов ход за Бионсе или нейните сътрудници поп икони. " Певицата вече е издавала концертни филми, документални филми и екстравагантни сбирки от музикални видеоклипове посредством DVD (I Am...Yours, 2009), HBO (Life Is but a Dream, 2013 и Lemonade, 2016) и услугата за стрийминг на Netflix (Homecoming, 2019 г.) ", отбелязва The New York Times.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР