Тази седмица бяха обявени наградите за най-добри приложения за 2023

...
Тази седмица бяха обявени наградите за най-добри приложения за 2023
Коментари Харесай

Топ приложенията в Google Play за 2023 г.

Тази седмица бяха оповестени премиите за най-хубави приложения за 2023 година в Гугъл Play, което включва набор от най-популярните приложения, игри и книги в техния азбучник.
 Apple App Store и кои са топ приложенията и игрите за 2023 година
Топ приложенията в App Store за 2023 година

Ето с какво сме се забавлявали

Същото направи и Apple, като някои от приложенията в двете ранглисти се дублират, което единствено ни демонстрира тъкмо какъв брой са ни харесали.

Най-добро изцяло приложение е Imprint, като то ни оказва помощ да учим за най-важните тематики и книги в света с увлекателни визуализации и къси уроци, които поддържат потребителя фокусиран и улесняват усвояването на информацията.
 Снимка 644299

Приложението има милиони курсове с разнообразни тематики като логика на психиката, философия, история, финанси, бизнес, просвета и други

Най-добрата игра е Star Rail, което печели купата си с впечатляваща графика, вълнуващ геймплей и кинематографична анимация.

Играта бе излъчена като победител и от Apple.

Най-доброто приложение, съвместимо с разнообразни устройства, е Spotify и може да се похвали като неоспорим водач в своята ниша с цели 574 милиона консуматори.
 Снимка 644300

Изборът на потребителите за най-хубаво приложение излъчва ChatGPT като победител за 2023 година, като това е още една аналогия сред класациите на Apple и Гугъл.

Откакто ChatGPT започва преди година, услугата притегли световен интерес, тъй че не е изненадващо, че приложението е на върха.
 Снимка 644301

Въпреки че приложението на ChatGPT за Android излезе едвам през юли, ползата към него е голям и наподобява от ден на ден консуматори се обръщат към чатбота.

Отново съгласно потребителите най-хубавата игра за Android през 2023 година е била Monopoly GO!
 Apple Maps, Гугъл Maps и за какво от ден на ден консуматори избират приложението на Apple
Apple Maps против Гугъл Maps - кое е по-доброто приложение за пътешестване

Apple най-сетне успява

Monopoly e обичана настолна игра за милиони от нас, а цифровият й вид за Android е изцяло безвъзмезден и в същото време доста непосредствен до оригинала.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТАПромоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР