Тази седмица беше ергенското парти на бившия съпруг на Меган

...
Тази седмица беше ергенското парти на бившия съпруг на Меган
Коментари Харесай

Тост за Меган Маркъл от бившия

Тази седмица беше ергенското празненство на някогашния брачен партньор на Меган Маркъл, Тревър Енгелсън. Херцогинята, естествено, става мотив на диалог и на един специфичен тост.

Преди да открие Хари, Маркъл беше женена за филмовия продуцент Тревър Енгелсън. Сега и двамата са траяли напред и той ще се дами наново. Ергенското празненство на някогашния на Меган се организира тази седмица и, естествено, кралското семейство беше една от тематиките на диалог и на наздравици даже.

Годеницата на Тревър е Трейси Хърланд. Двамата скоро ще се женят и по този мотив приятелите на продуцента проведоха ергенското му празненство. Насред забавата един от гостите, заслепен от заниманието, подвига тост за Меган Маркъл.

“Този тук… този тук е кралска персона, разбирате ли ме? Кралска персона завоюва, кралска персона загуби… Без значение това… ние продължаваме.” Това беше част от пияната тирада. “Ако не беше Трев, нямаше да допускам, че някой може да се ожени за бъдеща принцеса… Сега би трябвало да запитвам – има ли свободни принцеси?”

Тревър и Меган бяха женени за две години, до момента в който не се разделиха през 2013 година. Сега има клюки, че той готви комедиен сериал за разведени кралски особи. Въпреки че споделят, че всичко ще бъде единствено нереалност, всички подозираме, че е черпил ентусиазъм от предходния си брак.

Източник: missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР