Тази седмица Asobo Studio представиха A Plague Tale: Innocence на

...
Тази седмица Asobo Studio представиха A Plague Tale: Innocence на
Коментари Харесай

A Plague Tale: Innocence - ключовата дума е емоция

Тази седмица Asobo Studio показаха A Plague Tale: Innocence на света. Предварителните упования за играта бяха огромни и както може да се прочете в доста от гейм медиите, те се оправдават. Историята на двете деца, Амисия и Хюго, попаднали сами във враждебния свят на Средновековието, борещи се против на тип непобедими врагове, като Инквизицията и посланиците на чумата – плъховете – разчувства мнозина, които имаха опцията да се допрян до играта още при излизането ѝ. Днес ще ви представим няколко от тези усещания, които създатели от разнообразни медии споделиха на страниците на своите издания.

„ Изключвайки мощно ужасяващите описания на чумата и плъховете, Innocence е най-много прочувствена история за устояването на превратностите на ориста. Заглавието на играта е подразбираща се отпратка към загубата на невинността, която са обречени да преживеят младите ни герои по време на тяхното пътешестване. Но то и приказва за дълбочината на човешката неволя и непоносимата цена на оцеляването във вихъра на войната “, написа Кий Хон Чан от Gamespot.

„ A Plague Tale: Innocence е игра, която се осмелява да бъде друга и приветствам разработчика за това. По създание, това е point-and-click приключенска игра, в която са привнесени съвременни стандарти, с цел да се съревновава с огромните заглавия през днешния ден. От време на време наподобява по този начин като че ли екипът зад нея се старае прекомерно доста с това, само че няма по какъв начин да се отрекат мощните страни на Амисия и Хюго като звездите тук – аз в действителност бях с тях през целия ден, желаейки техния триумф. Все още е нещо доста особено, когато една игра съумява да играе с страстите ви по този метод “, написаха на собствен ред от PCGamesN, давайки на играта мощна оценка.

„ Има доста неща, които са взаимствани от други игри в A Plague Tale, само че няма нищо цинично в това. Това е изцяло сърдечен опит за описване на история от висок клас, която съумява в множеството случаи, с помощта на изчистената ѝ повърхнина и точно изложение на героите. Това е една от дребното игри, за които мога да ви опиша за персоналните характерности и мотивацията зад дейностите им освен на основните герои, само че и на четири или пет от второстепенните персонажи. Считайте това ревю за обръщение: Asobo Studio е име, което ще научават от ден на ден хора “, уверен е Джеръми Пийл от VG24/7.

„ Asobo Studio са основали една извънредно мрачна атмосфера, която вдъхва живот на пътуването на нейните почтени герои. Както поклонниците на стелт геймплея, по този начин и тези на екшън стила ще намерят нещо, за което ще се влюбят в механиките, без значение от отредената роля към избран жанр на игра. Тези, които харесват имерсивните прекарвания ще бъдат завладени от подорбно показания, тъмен свят. Някои равнища на по-късен стадий в играта може да нарушат до известна степен усещането от финала, само че без значение от това, A Plague Tale е превъзходна игра със запаметяващи се герои и равномерен геймплей, който демонстрира капацитета на Asobo Studio “, счита Ейми Кембъл от OnlySP.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР