Тази седмица, Apple пусна първата бета версия на iOS 11.3

...
Тази седмица, Apple пусна първата бета версия на iOS 11.3
Коментари Харесай

Появи се възможност за изтегляне на iOS 11.3 public beta 1

Тази седмица, Apple пусна първата бета версия на iOS 11.3 за разработчици в своя заплатен канал. По традиция, през днешния ден тя е първата обществена бета-версия, която е свободно налична за всеки, който е записал iOS-устройството си в обществената бета версия.

Apple анонсира новите функционалности, присъстващи в iOS 11.3, в това число и монитора на здравето на батерията, с цел да помогне за премахване на объркванията към абсурда със отбраната на iPhone. Освен това, актуализацията включва новата версия на Animoji за известия, нова версия на ARKit и функционалност записи на положението на здравето, които ще улеснят притежателите на iPhone в инспекцията когато и да е на медицинските им данни.



Новите Animoji включват в себе си лъв, череп, мечка и змей, които усилват общото количество на Animoji до 16. Има нов метод за бизнеса да взаимодейства с клиентите си посредством приложението „Съобщения“, защото Фейсбук вкара способи за връзка с сдруженията посредством приложението „Съобщения“.

В взаимозависимост от вашия интерес към опита с AR, идването на ARKit 1.5 може да се трансформира в кулминационната точка на iOS 11.3. Освен хоризонтални повърхности, ARKit в този момент ще разпознава и слага предмети върху отвесни повърхности, като стени и порти. Той може да разпознава позицията на знака или на плаката, който съгласно Apple може да се употребява за интерактивни музейни експонати или за възкръсване на плакати. 

Най-очакваните функционалности в iOS 11.3 са ориентирани към батерията. След като актуализацията бъде конфигурирана, потребителите ще могат да отидат в „Настройки“> „Батерия“ и да ревизират успеваемостта на батерията. От Apple също ще изпращат рекомендации, в случай че батерията би трябвало да се обслужва. iOS 11.3 дава обещание да внесе и ключа, който ще Ви разреши да изключите рестриктивните мерки за продуктивността, който би трябвало да се появи през идващия месец.



За да получите обществената бета-версия, би трябвало първо да се регистрирате в програмата Apple Beta, която е безвъзмездна и се намира на адрес https://beta.apple.com/. Следвайте инструкциите на уеб страницата, с цел да изтеглите обществения бета-профил на съвместимо iOS устройство, а по-късно ще бъдете подканени да изтеглите и инсталирате актуализацията. 

Кои устройства са съвместими с iOS 11.3 beta 1? Ето и цялостният лист:
iPhone XiPhone 8iPhone 8 PlusiPhone 7iPhone 7 PlusiPhone 6siPhone 6s PlusiPhone 6iPhone 6 PlusiPhone SEiPhone 5s12.9-inch iPad Pro 2nd generation12.9-inch iPad Pro 1st generation10.5-inch iPad Pro9.7-inch iPad ProiPad Air 2iPad AiriPad 5th generationiPad mini 4iPad mini 3iPad mini 2iPod touch 6th generation
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР