Тази седмица – в сряда и четвъртък вечер от 20:00

...
Тази седмица – в сряда и четвъртък вечер от 20:00
Коментари Харесай

Новият „Ерген“ на България Алек Младенов посреща 26 очарователни дами

Тази седмица – в сряда и четвъртък вечер от 20:00 ч. по bTV – новият „ ерген “ на България – предприемачът Алек Младенов, ще посрещне 26 ослепителни дами, копнеещи да срещнат любовта и да изживеят своята сантиментална приказка на едно от най-красивите кътчета на земята – източния кей на Гърция и перлата на Егейско море – митичния остров Родос. Освен че са чаровни, възхитителни и предизвикателни, девойките, които ще прекрачат прага на имението, с цел да попаднат в компанията на Алек Младенов и вълшебната конюнктура на един същински средиземноморски парадайс, са потвърдили себе си със своите достижения, житейски прекарвания и персонални истории. Професиите им са разнородни и завладяващи – измежду тях има настояща пожарникарка, фолк певица, актриса, фармацевт, стюардеса, правист, DJ, HR експерт, състезателен управител в БФС, учебен психолог, финансов шеф, сценаристка, състезателка по битка, национална шампионка по плуване, както и някогашна служителка на Централния софийски затвор
Реклама
В първата „ Церемония на Розата “, която ще се състои още тази седмица, за една от тях, обаче, няма да остане цвете и ще би трябвало да напусне имението на любовта вечно. „ За мен „ Ергенът “ е опция да опозная себе си и да намеря това, което диря. Искам да срещна дамата на живота си, с която дружно да създадем едно красиво и огромно семейство. Тя би трябвало да е спонтанна, освободена, уверена и влюбена в живота. Нямам модел – просто би трябвало да я усетя.

Аз съм възмутителен романтик – в случай че намеря вярното момиче, се усещам като в облаците – свободен и мощен, а когато се влюбя, съм подготвен да дам живота си за индивида, който обичам. Влизам безусловно чист за това, което ме чака. Готов съм за едно ново начало! “, споделя Алек директно преди запознанството си с дамите, с които ще споделя всекидневието си в идващите три месеца.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР