Тази събота от 20:00 ч. по NOVA е големият финал

...
Тази събота от 20:00 ч. по NOVA е големият финал
Коментари Харесай

Официално е! Шоуто на Рачков си заминава, а той ще...

Тази събота от 20:00 ч. по NOVA е огромният край на първия сезон на „ С Рачков всичко е допустимо “, оповестиха публично от малкия екран.

В шоуто участваха над 60 известни персони, които с необятна усмивка се впускана в истинските игри. В края на есенния сезон, Димитър Рачков ще се причисли към участниците и за първи път ще тества всички игри, а неговото място на водещ ще заеме един от най-колоритните облици в шоуто – Герасим Георгиев - Геро.

В щурите провокации Геро ще посрещне още седем от най-забавните звезди, които към този момент са се качвали на сцената на шоуто – Борислав Захариев, Елена Атанасова, Станимир Гъмов, Елен Колева, Румен Угрински, Криско и Милица Гладнишка. С опита си от предходните излъчвания, те ще се хвърлят в приключението с още по-голямо предпочитание и пристрастеност.
 
Предаването разочарова феновете още след първото си лъчение и въпреки от малкия екран да настояват, че гледаме края на първи сезон, втори надали ще има. Рачков сигурно ще води " Като две капки вода " напролет и няма по какъв начин да се появява през ден-в събота и понеделник на екрана, тъй че сигурно " С Рачков всичко е допустимо " отива в историята.
 
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР