Тази събота от 12:00 часа те каним заедно да открием

...
Тази събота от 12:00 часа те каним заедно да открием
Коментари Харесай

Твоята Коледа - уютна, топла и празнична в Сердика Център

Тази събота от 12:00 часа те каним дружно да открием празничния сезон в Сердика Център. Коледните светлини ще бъдат запалени под съпровода на детския хор на Българското Национално Радио, който ще те придвижи на едно вълшебно място с осъществяването си на едни от най-любимите и безконечни коледни песни. Веднага по-късно потегля и музикалният коледен церемониал, отпред с радостните джуджета, еленът Рудолф, Ледените Крал и Кралица и ще зарадва всички гости с дребни дарове.

Заповядай с хлапетата на детски уикенд работилници и несъмнено – незабравима среща с Дядо Коледа край елхата, където можеш да се снимаш изцяло гратис и отнесеш у дома благ спомен.

А тъй като празниците крият в себе си една по-специална магия и това е време, в което се случват чудеса, от комерсиалния център сътвориха и коледни елхички на желанията, на които можеш да поставиш най-съкровеното си предпочитание. Ще ги откриеш на равнище 0, пред магазин Douglas. Аромат на курабийки и ябълков къс пък ще се носят към красивите коледни кътове, където ще можеш да надзърнеш в къщата на Дядо Коледа или да се позабавляваш с интерактивните коледни мечета.

А за твоето по-лесно и прелестно коледно извършване на покупки от Сердика Център ще опаковат подаръците, които си закупил изцяло гратис, общителните им портиери ще ти отворят вратата, а коледните им помощници ще ти оказват помощ с покупките, ще те упътят при потребност или ще те осведомят за програмата. А в случай че още не си решил по какъв начин да зарадваш обичания човек, новият на Сердика Център е постоянно в задачата и едно положително решение – той сбъдва стремежи в един от 130 магазина и важи цяла една година.

Твоята Коледа те чака в Сердика Център, всеки ден сред 03 и 23 декември.

Пълната стратегия виж на на Сердика Център или следи то във Фейсбук.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР