Тази събота Лятно кино Орфей ще се превърне в океан

...
Тази събота Лятно кино Орфей ще се превърне в океан
Коментари Харесай

ОСТАВА с нов клип преди концерта в Пловдив

Тази събота Лятно кино Орфей ще се трансформира в „ океан от страсти “, който прелива от хубава музика,  изпълнена от група Остава на един от последните им концерти от Лятно турне 2023.

Градът под тепетата е обичана дестинация на Свилен Ноев и компания и неслучайно Остава единствено преди година означи 30-тия си рожден ден в Античния спектакъл.

Музиката на групата е достоверна, въздействаща и друга от всичко друго, което звучи в родното музикално пространство. Това я прави обичана на генерации българи, които поддържат обичаната си тайфа и се любуват на неповторимите й лайфове.

В персонално обръщение, оповестено в обществените мрежи, Свилен споделя, че в Пловдив ще изпеят обичаните шлагери на групата и песни от новия им албум. Концертът се случва в седмицата, когато песента „ Сателит “ от албума „ Кислород “, оживява със стилно нереално видео, продукция на креативния екип от Clamer Production Studio с режисьор Георги Манов.

На 16 септември, в Лятно кино Орфей всички пловдивчани и посетители на града ще имат опцията да се насладят на красива музика, изпълнена от брилянти музиканти онлайн. БИЛЕТИ за концерта могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР