Тази събота и неделя във Варна ще се проведе юбилейното

...
Тази събота и неделя във Варна ще се проведе юбилейното
Коментари Харесай

Само родни гимнастички ще участват в 25-ото издание на турнира Царица Маргарита Българска във Варна

Тази събота и неделя във Варна ще се организира юбилейното 25-то издание на шампионата по художествена гимнастика " Приз Царица Маргарита Българска ”. ВИП посетители на шампионата ще са Цар Симеон Втори и Царица Маргарита Българска. 

``
реклама

Състезанието ще бъде единствено с български тимове, защото след международното състезание стартира промяната на съчетания и останалите отбори не са подготвени с новите и отхвърлиха присъединяване.

Участват 12 тима от цялата страна, като ще има специфични демонстрации от ансамбъла за девойки младша възраст на България. Откривнето ще бъде в събота в 15.30 ч.  Състезанието приключва в неделя в 13.15 ч.

По мотив юбилея ще бъдат връчени специфични плакети-медали, направени в монетния двор на хора, които през годините са оказвали поддръжка в организацията и провеждането на шампионата.

Награди ще получат Мария Гигова и Вера Маринова, въпреки че и двете няма да са във Варна по разнообразни аргументи. Ще бъдат наградени още варненски спортни публицисти и деятели. Президентът на шампионата Анелия Атанасова сподели на конференция през днешния ден, че е получила мотивиращ отговор от Цар Симеон, като му е споделила, че няма да има непознато присъединяване. " Какво по-хубаво от това. На юбилейния шампионат да забележим млади български състезателки, които след време ще ни радват на огромни конгреси по света ”, е бил коментарът на Царя.

Надпреварата ще е самостоятелно и за ансамбли във всички възрасти. Анелия Атанасова благодари за поддръжката и на двата варненски клуба Грация и ЧАР-ДКС, както и на управлението на Двореца на културата и спорта.

Директорът на ДКС Минко Христов благодари на Анелия Атанасова за волята и устрема, които показва толкоз доста години, и даде обещание да спомага с каквото би трябвало за положителното протичане на конкуренцията. " Радвам се на това, че госпожа Атанасова е с юношески дух, сили и сила ", съобщи Минко Христов.

Покрай идването си за шампионата във Варна, Цар Симеон Втори и Царица Маргарита Българска ще бъдат признати от кмета на града Иван Портних в събота от 10.00 до 10.30 ч. В 15.00 ч те ще дойдат в ДКС за формалното разкриване. След него двамата ще отделят  време за варненските медии.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР