Тази събота (9 декември) от 17:00 ч. по bTV в

...
Тази събота (9 декември) от 17:00 ч. по bTV в
Коментари Харесай

Галин откровено как от абсолютната нула стана един от най-популярните певци

Тази събота (9 декември) от 17:00 ч. по bTV в студиото на " Животът по автентичен случай “ влиза един от най-популярните артисти в България за прям диалог с водещата Александра Сърчаджиева. Как от безспорната нула се стига до най-високите върхове, ще разберем персонално от повелителя на поп фолка Галин. През какви компликации е минал, с цел да стане един от най-слушаните реализатори, и какво е да носиш отговорност за новите попълнения в жанра, ще опише самият той – в ролята си и на артист, и на продуцент.

В " Моето ново Аз “ ще се срещнем не с един, а с доста от героите в рубриката през сезона. Ще забележим част от най-впечатляващите трансформации, които трансформираха вечно живота на участниците. Какво се случва зад кадър в клиниките и каква храброст се изисква, с цел да разкажеш сходна история, без да рухнеш от страсти, ще разберем от първия епизод на " Най-доброто от " Моето ново Аз “.

От класацията " Топ 10 “ ще научим кои са най-амбициозните родни хубавици – 10 огнени дами, които са подготвени на съвсем всичко, с цел да доближат висотите в своята област, а за какво не и в други сфери. Едни се занимават с бизнес, други се демонстрират по малкия екран, трети владеят обществените и какви ли не мрежи, само че всички те съумяват и напредват, без да разчитат на никого и без да работят по втория метод. Те са мощни, красиви и никой не може да ги спре... Кои са тези 10 красиви фурии, ще разкрие водещият Филип Буков още тази събота (9 декември) от 17:00 ч. в " Животът по автентичен случай “ по bTV.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР