Тази събота, 29 октомври, Алекс Сърчаджиева открива Животът по действителен

...
Тази събота, 29 октомври, Алекс Сърчаджиева открива Животът по действителен
Коментари Харесай

Иво Аръков си казва всичко пред Алекс Сърчаджиева

Тази събота, 29 октомври, Алекс Сърчаджиева открива " Животът по автентичен случай “ в компанията на мъжкото лице на предаването – Иво Аръков. В продължение на години към артистът витаят какви ли не клюки. Той ревностно пази персоналното си пространство в загадка, само че към този момент е настъпил моментът, в който е подготвен да опише най-съкровените си секрети.

В един повече от прочувствен диалог Иво ще опише за най-трудните си моменти – тогава, когато е бил предаден и излъган, останал без работа, без обич, без най-близкия си другар.

Водещият споделя за всичко, през което е минал – споделя за своите възходи и падения, за брачната половинка си, за моментите, в които е бил жертва на зложелатели и за неизказаните думи към безценен човек. Ще покаже по какъв начин една изстрадала душа може да резервира положителното отношение към света и през днешния ден да е един от най-усмихнатите хора у нас.

В рубриката " Моето Ново Аз “ феновете ще се срещнат с един различен мъж - Димитър. Той отслабва със забележителните 70 кг и по този начин благодарение на лекарите и с помощта на личната си воля той се снабдява с чисто ново тяло. Вече не го е позор да се съблече на плажа и да се забавлява с другари. Неговата смяна е съпроводена с трагична любовна история и бурни душевни пристрастености.

Второто появяване в шоуто на Иво Аръков е в класацията " Топ 10 “, която този път ще покаже 10 доста известни българи и техните трансформации през годините. Как се отразява времето на тези всеобщи любимци феновете ще схванат още тази събота в 17 часа от светската графа на " Животът по автентичен случай “.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР