Тази събота (14.11.2020 г.) Митко Павлов ще се появи за

...
Тази събота (14.11.2020 г.) Митко Павлов ще се появи за
Коментари Харесай

Фънки и Глория Петкова гостуват в "Събота вечер с Митко Павлов" по БНТ 1

Тази събота (14.11.2020 г.) Митко Павлов ще се появи за десети път в ефира на Българска национална телевизия със своето вечерно шоу. Гости на водещия ще са откровеният до безконечност Димитър Ковачев-Фънки и супермоделът, ди-джей, художник, режисьор и певица - Глория Петкова.

Естествено, и на двамата няма да им се размине да дават отговор на директни въпроси. От Фънки ще получим самопризнание по отношение на - минал ли е на страната на поп-фолка и приготвя ли величествен чалга концерт на стадиона. Очаквайте да разберете дали въз основата на Инстаграм фотоси е избрал Енджи Касабие, а не Донка Байкова за персонален диетолог. Дали чията е заменила тотално пържолите в менюто му? Всичко това, ще бъде тествано образно в щурите провокации, които екипа на шоуто му е подготвил, някои от които извънредно, извънредно люти! Фънки ще шокира аудиторията и като разкрие срамна хулиганска постъпка от предишното си.

Глория Петкова пък ще показа има ли дисбаланс в фамилния ѝ живот. Кой кого ревнува и кой не се е наживял; за какво мъчно намира приятелки и за какво голотата не я предизвика към този момент. Глория и Митко ще се трансфорат в нереално произведение на изкуството като един на различен изрисуват телата си, само че без помощта на четка...

Всичко това в едно изпълнено с доста въодушевление и смях шоу.

Гледайте „ Събота вечер с Митко Павлов " на 14 ноември от 21:00 ч. по Българска национална телевизия 1.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР