Тази събота /13 ноември/, юбилейният брой 100 на предаването „Джинс

...
Тази събота /13 ноември/, юбилейният брой 100 на предаването „Джинс
Коментари Харесай

„Джинс“ на БНТ 1 с юбилеен брой 100

Тази събота /13 ноември/, юбилейният брой 100 на предаването „ Джинс " ще бъде роман за рода на артиста Стефан Мавродиев.

В юбилейния брой 100, феновете на Българска национална телевизия и правилни почитатели на „ Джинс " ще станат очевидци на завръщането на Стефан Мавродиев в добричкото село Дъбовик. Там се заселва в миналото родът Мавродиеви, след вековно бежанство в Русия.

В София, Мавро и през днешния ден среща непознати по жълтите павета, които му споделят, че са братовчеди от страна на столичната му рода. Зрителите ще схванат обстоятелства за това, че от рода му са създателите на Варненската корабостроителница, на фестивала „ Варненско лято " в нормалното време на предаването в събота от 11:30 по Българска национална телевизия 1.

Равносметката на екипа е:

100 излъчвания, в които известни българи се връщат в родните си места, спомнят си за предците си и споделят със феновете на Българска национална телевизия тези фамилни истории, които се предават от потомство на потомство.

100 излъчвания, в които гостите описват за полезностите, за живота, триумфите и страданията на техните прародители. 100 излъчвания, в които предците биха се гордели с потомците си.

100 излъчвания, с които „ Джинс " съумява да стане обичано предаване на стотици хиляди фенове.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР