Тази рецепта е част от традиционната култура на Амишите. Тя

...
Тази рецепта е част от традиционната култура на Амишите. Тя
Коментари Харесай

Тайната рецепта на Амишите за дълголетие ще ви помогне при артрит, астма, високо кръвно и много други болежки

Тази рецепта е част от обичайна просвета на Амишите. Тя се употребява от доста от дълго време, поради потребните си свойства и е отлична за здравето на цялото тяло, само че е изключително ефикасен при язва, хрема, астма, артрит, импотентност, високо кръвно налягане и доста други болести.
Този лекарствен артикул има антивирусно и антибактериално деяние. Той съдържа най-мощните естествени съставки: оцет, лимон, чесън, джинджифил и мед. Те могат да се борят против разнообразни болести и доста да засилят имунната система. Освен това, тази извънредно естествена примес може да понижи равнището на холестерола, да ускори имунната система и да понижи равнището на захар в кръвта.
Ако консумирате две седмици може доста да регулирате и кръвното налягане.

Необходими съставки:
100 мл вода
1 скилидка чесън (настърган)
1 парче свеж джинджифил с размер на глава чесън (настърган)
1 чаена лъжичка лимонен сок
1 чаена лъжичка органически ябълков оцет

1 чаена лъжичка биологичен мед
Забележка: Това е рецепта за подготвяне на една доза.
Начин на подготвяне:
Смесете всички съставки и прибавете 100 мл вода. Тази запарка може да се съхранява в ледник не повече от 5 дни, само че се предлага постоянно да подготвяте нова доза и незабавно да я изпивате, тъй като единствено по този начин ще се запазят всички нейни потребни свойства. За да се резервира успеваемостта на този артикул е значимо да не го загрявате.
Употреба:

Трябва да се пие на гладно, заран и преди вечеря. Имайте поради, че не би трябвало да го консумирате повече от 3 пъти дневно.
Също по този начин, джинджифил с чесън работи умерено върху отстраняването на мазнините от клетките, което значи, че бихте могли да очаквате и този резултат от елексира. Механизмът, по който това се случва, е сходен на фармакологичните медикаменти, предопределени за намаляване. Само че, медикаментите работят доста бързо, само че мъчно.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР