Тази пролет по NOVA се завръща любимото риалити „Един за

...
Тази пролет по NOVA се завръща любимото риалити „Един за
Коментари Харесай

„Един за друг“ се завръща с вълнуващи приключения и истинска любов

Тази пролет по NOVA се завръща обичаното риалити „ Един за различен “ с нов сезон, изпълнен с обич, завършения и доста позитивни страсти. За трета поредна година най-романтичното предаване в българския ефирен ефир ще тества любовта на двойки, решени да потвърдят, че дружно са непобедими.

За сполучливото осъществяване на провокациите още веднъж ще следи чаровният водещ с неподражаемо възприятие за комизъм Емо Чолаков, който ще съпреживява страстите с двойките и ще бъде неразделно до тях по време на всички тествания.

„ В „ Един за различен “ акцентираме на същинските мощни усеща, които нашите участници би трябвало да потвърждават всекидневно. Говорим за обич, която в това време е подложена на тестване. Мисля, че това комбиниране е гаранция за триумфа на най-позитивното шоу в ефира. Тази година сигурно ще имаме доста нови тествания – все по-мащабни и по-интересни. Ще сложим двойките в обстановки, които не са подозирали, че съществуват, с цел да преоткриват себе си и колегата си в предаването “, показа за водещият на риалити формата „ Един за различен “ Емо Чолаков.

Шеметната конкуренция, която изкарва участниците от удобната им зона, започва на следващия ден вечер в 20:00 ч., а новите провокации ще слагат на тестване както техните връзки, по този начин и физическата и психическата им подготовка. На финала спечелилите могат да си тръгнат със сума от 50 000 до над 100 000 лева

Интересът за присъединяване в най-положителното предаване в телевизионния ефир е голям и тази година. В новия сезон на „ Един за различен “ са кандидатствали два пъти повече хора от записалите се в предходните два сезона. В атрактивния каст влизат повече от завладяващи двойки с любопитни житейски истории, част от които с богат фамилен стаж, с огромна възрастова разлика между тях, само че и с огромно предпочитание за рискови прекарвания. Това, което сплотява всички, е мощната обич, мотивацията за победа и желанието да покажат, че са основани „ Един за различен “.

В предходните сезони две двойки си разделиха почетното първо място след грандиозна крайна борба. В първия сезон на предаването спечелили станаха Искра и Йордан и Елена и Пламен, а във втория -Тяна и Иво взеха решение да поделят премията си с младата двойка Тина и Миро.

Не пропускайте да разберете кои са новите влюбени двойки и до каква степен са подготвени да стигнат за любовта.

Следете и формалния на „ Един за различен “ за още настоящи вести.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР