Тази пролет NOVA ще изненада зрителите си с цели два

...
Тази пролет NOVA ще изненада зрителите си с цели два
Коментари Харесай

„Като две капки вода“ с цели два сезона тази пролет по NOVA

Тази пролет NOVA ще изненада феновете си с цели два сезона на едно най-любимите телевизионни излъчвания в България – „ Като две капки вода “. Шоуто ще започва с благотворителен мини сезон на 12, 13 и 14 февруари от 20:00 часа. Специалното издание „ Като две капки вода за всяко дете “ се осъществя взаимно с УНИЦЕФ България и има за цел да поддържа три дела, свързани с децата в страната. Веднага след него NOVA ще даде старт и на обичайния сезон на предаването, с който феновете се забавляват всяка пролет в последното десетилетие.

Водещите на мини сезона „ Като две капки вода за всяко дете “ ще бъдат трима. Любимите Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро ще бъдат в компанията на емблематичната водеща на Новините на NOVA Ани Салич. В благотворителния сезон присъединяване ще вземат осем известни персони, които ще бъдат в дуети с осем надарени деца. Участниците във всеки дует ще влязат в облика на друга звезда. Ненчо Балабанов, Калин Врачански, Тити Папазов, Краси Радков, Маги Джанаварова, Люси Дяковска, ДесиСлава и Вики Терзийска ще се качат на сцената, подготвени за нови преобразявания, дружно с дребните си сътрудници. На масата на журито ще седнат продуцентът Магърдич Халваджиян, водещият на Новините на NOVA Николай Дойнов, ръководителят на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева и световноизвестният цигулар Веско Ешкенази.

На 12, 13 и 14 февруари (неделя, понеделник и вторник) от 20:00 часа във всяко от трите излъчвания феновете на NOVA ще имат опцията да поддържат три разнообразни дела на УНИЦЕФ България като гласоподават със sms за своя обичан дует. Първият лайв ще е под надпис „ Закрила за всяко дете “ и ще обърне съществено внимание на тематиката за прочувственото и физическото принуждение над децата. Със средствата от sms гласовете на феновете от първата вечер УНИЦЕФ ще поддържа непосредствено 300 деца и 250 родители в трите детски центъра и ще работи по предварителна защита на насилието с още 1800 деца в България.

В понеделник (13 февруари) идеята ще бъде отдадена на децата, които не могат да приказват, с цел да получат късмет да поддържат връзка и да учат. Каузата „ Глас за всяко дете “ има за цел да събере нужните средства, с които УНИЦЕФ ще поддържа непосредствено още 500 деца в България, в това число като им обезпечи и персонални средства за връзка, ще бъдат подготвени още 1,500 учители, експерти и родители от цялата страна да употребяват средствата за спомагателна различна връзка като безплатното приложение.

Във финалната вечер на „ Като две капки вода за всички деца “ на 14 февруари идеята ще бъде ориентирана към най-малките и ще носи името „ Най-добър старт за всяко дете “. Целта е да бъде обърнато внимание с изключение на на физическото здраве и на социално-емоционалното и познавателното развиване на дребното дете, тъй като колкото по-рано бъдат открити усложненията в развиването на детето, толкоз по-голям късмет има то да ги преодолее. Затова УНИЦЕФ България ще работи дружно с държавното управление за създаване на национална система за. Със средствата от акцията УНИЦЕФ ще поддържа 1500 фамилии в страната и ще образова 150 експерти.

Веднага слeд благотворителните концерти ще започва и обичайният сезон на „ Като две капки вода “. В него ще се включат още осем смели звезди и един дует, които ще се борят за купата на най-хубавия подражател в България. Водещи на шоуто още веднъж ще бъдат Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро, а кои ще бъдат участниците и кой ще дава оценките, феновете на NOVA ще схванат незабавно след благотворителния мини сезон.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР