Тази поза определено е една от най-добрите и за двама

...
Тази поза определено е една от най-добрите и за двама
Коментари Харесай

Ето какво харесват мъжете в кучешката секс поза

Тази поза несъмнено е една от най-хубавите и за двама ви. Тя съвсем няма дефекти, само че ето същинските аргументи, поради които мъжете най-вече я обичат, съгласно flagman.bg.
1. Удобна е
В множеството пози изниква въпросът: къде да поставиш краката или ръцете си. В " мисионерската " той е заставен безусловно да виси над теб - да се задържи на раменете си и на четири крайници - коленичил с ръце на бедрата ти... Е, при " кучешката " тези проблеми ги няма.
2. Това е позата на превъзходството
За него е комфортно да управлява своите (и твоите също) придвижвания, напън и скорост. Ако и на теб ти харесва - има ли смисъл да приказваме още въобще?

3. Той има страхотна панорама към задните ти елементи
Гледката е в действителност невероятна (не го споделяме ние, а те!), а и позата разкрива прелестен аспект, който в различен миг не би могъл да се види толкоз добре.
4. Подхожда на всички
В " кучешката " поза няма значение кой от вас е по-висок, по-нисък или по-малко деятелен... тя подхожда безусловно на всички. И по тази причина е изключително обичана.
5. Лесно е да се модифицира
Омръзна ли ти да коленичиш? Легни по стомах. Боля те мускулите? Постави възглавница. Има доста варианти за смяна на тази поза и постоянно можете да намерите подобаващата за вас.
6. Той може да си почине
Позицията му разрешава да проникне надълбоко и тогава можете постепенно и бавно да се движите дружно напред-назад, набирайки мощ преди решителния буен акт.
7. Самата поза наподобява много спретната
Защо? Ами, компактна е, имате опция да се чувствате един различен, тъй като телата ви са извънредно близки, а и шансът да " изцапате " и разхвърлите към себе си е доста дребен.
8. Замисляла ли си се, че може би и ти самата я обичаш?
Като цяло е ужасно! Така и двамата се забавлявате доста повече. Чувствайте се свободни да си го признаете!
9. Подходяща е за бърз секс
Дори не е нужно да се събличате изцяло. Позата е отлична за обстановки, в които пристрастеността ви връхлита безусловно пет минути преди да би трябвало да излезете!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР