Тази нощ звездата на Ню Йорк Никс Джулиъс Рандъл ще

...
Тази нощ звездата на Ню Йорк Никс Джулиъс Рандъл ще
Коментари Харесай

Звездата на Никс разказа за най-ценния съвет в кариерата си, получен от Коби Брайънт

Тази нощ звездата на Ню Йорк Никс Джулиъс Рандъл ще запише първото си присъединяване в Мача на звездите на НБА. 26-годишният водач на нюйоркчани си заслужи наличието измежду най-хубавите поради блестящите си изяви през сегашния сезон. Рандъл е водач на Никс със приблизително по 23.2 точки, 11.1 битки и 5.5 асистенции, като отборът му се намира на петата позиция в Източната конференция с актив от 19 победи и 18 загуби.

reserve for Julius Randle:

23.2 PPG
11.1 RPG
5.5 APG
40.8 3P%

All of All-Star in One Night
Sunday, TNT
— NBA.com/Stats (@nbastats) В обемно изявление за " The Players' Tribune " тежкото крило описа за забавна преживелица през 2015 година с починалата легенда на Лос Анджелис Лейкърс Коби Брайънт. Рандъл, който бе определен от Лейкърс със 7-ия избор в Драфт 2014, разкри, че точно петкратният първенец с " езерняците " му е дал най-ценния съвет в професионалната му кариера.

" Израснах в Далас и още при започване на сезона трябваше да гостуваме на Маверикс. Отбелязах си датата на мача в календара. Бях доста разчувствуван, тъй като усещах, че съм се трансформирал в това квартално дете, което е постигнало нещо значимо, а точно - да играе в НБА.

Пристигнахме в Далас в четвъртък сутринта, а мачът ни с Мавс беше в петък, което означаваше, че имаме разполагаем един ден отмора. Момчетата от тима ни към този момент си правеха проекти да излязат и да купонясват някъде. Аз бях заливан със известия от приятелите ми, чудех се къде да отида и с кой. Трябва да имате поради, че тогава бях на 20 години и не знаех къде се намирам.

Everyone is saying it & they’re right... absolute must read! Julius Randle is the current face of the Knicks & we are damn proud that he chose to join us! Lots of great stories & details in here, I especially loved this Kobe story & how it has had a huge impact on his routine.
— Knicks Lifers (@Knicks_Lifers)
И по този начин, слязохме от самолета и към този момент пътувахме към хотела. Тъкмо се качвахме по стаите си, когато Коби се обърна към мен и ме попита: " Джулиъс, какво ще правиш през днешния ден? ". Отвърнах му, че ще се видя със фамилията си, ще купонясвам с другари, просто ще си прекарам добре. Той обаче незабавно ме прекъсна и ми сподели следното: " Никакъв късмет. Идваш с мен в залата да упражняваме ".
Това беше силата на Коби. Ако някой различен ми бе споделил нещо сходно, щях да му се присмея и да си продължа по пътя. Но, когато Черната мамба ти заповяда нещо, не задаваш въпроси, а правиш каквото ти е казано. Коби знаеше, че се намираме в родния ми град. Той нямаше за цел да се държи като з*дник, в противен случай, използваше обстановката, с цел да ми даде урок. Урокът беше следният - с цел да стигнеш идващото равнище в НБА, не може да влагаш напъните си единствено в избрана част от времето. Трябва да го правиш от самото начало и би трябвало да се жертваш.

Това се случи през ноември 2015 година - последният сезон на Коби в Лигата. Всичко, на което той ме научи през оня ден, се трансформира в моята рутина. Ако сме на път и гостуваме, незабавно щом слезем от самолета отивам в залата, с цел да упражнявам ", съобщи Джулиъс Рандъл. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР