Тази нощ в болницата в Добрич е починал 3-годишният Крис,

...
Тази нощ в болницата в Добрич е починал 3-годишният Крис,
Коментари Харесай

Почина 3-годишното дете, ранено при тежка катастрофа на Гергьовден в Добрич

Тази нощ в болничното заведение в Добрич е умрял 3-годишният Крис, който беше тежко ранен при зверска злополука в Добрич, оповестяват локалните медии. Информацията е удостоверил изпълнителният шеф на лечебното заведение доктор Георги Желязков.

 Шофьор не спря на алено и блъсна кола със семейство, 3-годишно се бори за живот Виж още

" На небето изгря още една звездичка. Почивай в мир, малко ангелче. Обичаме те ", написа вуйчото на момченцето Светослав Великов във Фейсбук.

На 6 май в Добрич кръстовището на улица " Христо Ботев " и бул. " Русия " водачът на лек автомобил " Ауди " минава на червен светофар и е блъска лек автомобил " Фолксваген ". В него са пътували семейство с две деца - на 3 и 8 години. Малкото детенце се оказало под колата. Наложило се тя да бъде вдигната, с цел да се извади детето, до момента в който дойде колата за спешна помощ.

Майката на Крис била със счупени таз и крайник сестричка - със счупена ключица. И двете към този момент са изписани от болничното заведение в положително здравословно положение. При произшествието детето получи фрактура на черепа и претърпя 2 тежки черепно-мозъчни интервенции. Въпреки напъните на лекарите, към среднощ детето е умряло.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР