Тази нощ след временното намаление на облачността, от югозапад ще

...
Тази нощ след временното намаление на облачността, от югозапад ще
Коментари Харесай

Хубавото време се завръща утре по Черноморието

Тази нощ след краткотрайното понижение на облачността, от югозапад ще стартира ново нарастване. Северозападният вятър ще отслабне, в Западна България и стихне. Минималните температури ще бъдат сред минус 1° и 4°. На места в котловините на Югозападна България ще има условия за слана.

Утре над Черноморието ще бъде най-вече слънчево с раздрана висока облачност. Ще духа слаб до сдържан югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 12° и 17°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

На 25 март слънцето във Варна изгрява в 6:00 часа и залязва в 18:28 часа. Продължителността на деня е 12 часа и 28 минути. Фазата на луната е един ден след пълнолуние.

Във вътрешността на страната ще доминира слънчево време, само че облачността от югозапад ще продължи да се усилва. Към края на деня в югозападните региони ще завали дъжд. Вятърът ще се ориентира от изток-югоизток, по долината на Струма и в Източните Родопи от юг и ще бъде слаб до сдържан. Дневните температури ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 14° и 19°, в София – към 15°. През нощта против сряда тук-там в Западна и Централна България, а след среднощ и в Югоизточна ще има превалявания от дъжд.

Над планините облачността от югозапад също ще се усилва и по-късно денем в масивите от Югозападна България, а през нощта и в останалата част от страната ще има превалявания дъжд, над към 1800 метра – сняг. Вятърът ще се ориентира от юг и ще стартира да се усилва, по най-високите върхове на Рила и Пирин ще бъде мощен от запад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 9°, на 2000 метра - към 1°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР