Тази нощ, след тежко и продължително боледуване, е починал пиарът

...
Тази нощ, след тежко и продължително боледуване, е починал пиарът
Коментари Харесай

К-19 погуби пиара на БСП и Корнелия Нинова

Тази нощ, след тежко и дълготрайно боледуване, е умрял пиарът на Българска социалистическа партия и Корнелия Нинова Васил Самарски.

Тъжната новина оповести тази заран неговата сестра Славка Самарска в обществените мрежи. Васил Самарски  не е съумял да се пребори с ковид.

" Моят свят се срина...Братчето ми загуби борбата с подлия вирус. Васенце доста ще ми липсваш...Обичам те!!! Светлина да е по пътя ти! ", написа Славка Самарска в персоналния си фейсбук профил.

Васил Самарски  е роден на 4 ноември 1969 година в Казанлък. Завършва УНСС, София по компетентност „ Икономика и ръководство на промишлеността “.

Председател е на Областния съвет на БСП в Стара Загора от 1 юли 2013 до 11 юли 2016 година До 2015 година е общински консултант от БСП и е началник на групата съветници на левицата в Общинския съвет в Казанлък.

Председател е на Общинския съвет в Казанлък: мандат 2003 – 2007 година и мандат 2007 – 2011 година Под неговото председателство и разпоредителност на 7 май 2008 година започва Първият електронен общински съвет в Република България, който и до през днешния ден работи в този формат.
Председател на Народно читалище „ Искра – 1860 “, Казанлък.

От 2019 година е създател и водещ на предаването „ Местно време в българските общини “. През 2020 година става част от управителния екип на БСТВ, отговарящ за финансовите и административни въпроси. По същото време става консултант в политическия кабинет на Корнелия Нинова, отговарящ за връзките с обществеността.

Автор е на редица наредби за районно развиване, на голям брой начинания за добруването на локалната общественост и на акции, свързани с младежите в община Казанлък. Законодателни начинания в Република България предизвиква посредством Управителния съвет на Националната асоциация на ръководителите на общински препоръки в Република България, в чието управление е 2 мандата.

Член е следващ мандат в УС на Асоциацията на българските радио- и телевизионни оператори (АБРО) като притежател на електронни медии. Заместник-председател е на Националната комисия за нравственос в електронните медии, 2 мандата.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР