Тази нощ ще е предимно ясно. В повечето райони ще

...
Тази нощ ще е предимно ясно. В повечето райони ще
Коментари Харесай

Утре още по-топло време във Варна

Тази нощ ще е най-вече ясно. В множеството региони ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад. В Югоизточна България ще е съвсем безшумно и сутринта там ще е мъгливо или с ниска слоеста облачност. Минималните темпераури ще са сред 3° и 8°, п-ниски ще са по високите полета на Югозападна България.

Утре по Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Преди обяд тук-там основно по южното крайбрежие видимостта ще е понижена. Ще духа сдържан югозападен вятър. Максималните температури ще са 19°-22°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

На 9 февруари слънцето във Варна изгрява в 7:15 часа и залязва в 17:31 часа. Продължителността на деня е 10 часа и 16 минути. Фазата на луната е един ден преди новолуние.

Във вътрешността на страната още веднъж ще бъде най-вече слънчево и топло. Ще духа слаб, в Източна България и северно от планините сдържан югозападен вятър. Максималните температури ще са сред 17° и 22°, в София - към 17°.

В планините ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан и мощен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 17°, на 2000 метра - към 4°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР