Тази нощ ще бъде предимно ясно, вятърът ще отслабне. Утре

...
Тази нощ ще бъде предимно ясно, вятърът ще отслабне. Утре
Коментари Харесай

Ще се завърне ли слънчевото време утре по Черноморието?

Тази нощ ще бъде най-вече ясно, вятърът ще отслабне.

Утре по Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 24° и 27°. Температурата на морската вода е 24°-26°, на север от н. Калиакра - към 21°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

На 8 август слънцето във Варна изгрява в 6:07 часа и залязва в 20:21 часа. Продължителността на деня е 14 часа и 14 минути. Фазата на луната е един ден след последна четвърт.

Във вътрешността на страната ще бъде най-вече слънчево. След обяд над планините в Западна България ще е с купеста облачност, само че съвсем без превалявания. Вятърът ще се ориентира от изток-североизток, ще е слаб, в източните региони - до сдържан. Сутринта ще е хладно, в обособени котловинни полета в Западна България с минимални температури към 10°, само че дневните ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 25° и 30°, в София - към 26°.

В планините ще бъде най-вече слънчево. След обяд над масивите в Западна България ще е с купеста облачност, само че ще е съвсем без превалявания. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток, по най-високите върхове - от запад-северозапад. Температурите едва ще се покачат и оптималната на височина 1200 метра ще е към 21°, на 2000 метра - към 13°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР