Тази нощ ще бъде предимно ясно. Утре по Черноморието ще бъде

...
Тази нощ ще бъде предимно ясно.
Утре по Черноморието ще бъде
Коментари Харесай

Слънчево и горещо утре във Варна, отново е обявен жълт код

Тази нощ ще бъде най-вече ясно.

Утре по Черноморието ще бъде най-вече слънчево. След обяд по северното крайбрежие ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на обособени места ще превали. Ще духа до сдържан вятър от северозапад. Максималните температури ще бъдат 30°-34°. Температурата на морската вода е 24°-26°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

За област Варна е публикуван жълт код за горещо време. Максимални температури по крайбрежието се чака да доближат 31°-33°, навътре в региона 36°-38°.

На 14 юли слънцето във Варна изгрява в 5:41 часа и залязва в 20:47 часа. Продължителността на деня е 15 часа и 6 минути. Фазата на луната е четири дни преди новолуние.

Във вътрешността на страната ще е най-вече слънчево. След обяд над планинските и източните региони от страната ще се развива купесто-дъждовна облачност и тук-там там ще превали и прегърми. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и в Дунавската низина ще е сдържан. Максималните температури ще са от 32° - 34° в Северозападна България до към 40° тук-там в Южна, където остава горещо. В София оптималната температура ще е към 34°.

В планините ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста, тук-там в масивите от Западна и Централна България, купесто-дъждовна облачност и ще превали кратковременно. Ще духа сдържан северозападен, по високите и открити елементи - западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 29°, на 2000 метра - към 21°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР